اخبار

افزایش تولید نفت از میدان نفتی سپهر و جفیر

افزایش تولید نفت از میدان نفتی سپهر و جفیر

چاه جفیر ۶ به عنوان اولین چاه تولیدی مخزن فهلیان در بخش جفیر به تولید رسید

در ادامه روند توسعه و تولید از طرح میدان نفتی سپهر و جفیر، چاه جفیر ۶ با توان تولید حدود ۳ هزار بشکه در روز به تولید رسید.
دریافت تندیس برتر میزان توسعه یافتگی نظام جامع مدیریت (HSE)

دریافت تندیس برتر میزان توسعه یافتگی نظام جامع مدیریت (HSE)

دریافت تندیس و رتبه سه ستاره در زمینه میزان توسعه یافتگی نظام جامع مدیریت (HSE) توسط شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد در راستای تلاش های صورت گرفته به منظور ارتقای سطح سلامت، ایمنی و محیط زیست.
تور علمی بازدید از میدان نفتی سپهر-جفیر برای دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف

تور علمی بازدید از میدان نفتی سپهر-جفیر برای دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف

گروه انرژی پاسارگاد و شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود، تور علمی بازدید از میدان نفتی سپهر و جفیر را برای گروهی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کرد.

 

 برنامه بازدید دو روزه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته تحصیلی مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف از پروژه ملی توسعه میدان نفتی سپهر-جفیر در استان خوزستان، در روزهای 30 و 31 اردیبهشت‌ماه برگزار شد و دانشجویان از عملیات حفاری در موقعیت سپهر11، چاه تولیدی در موقعیت سپهر 7 و تاسیسات سطح الارض بازدید کرده و با ارائه توضیحات توسط مهندسان و متخصصان شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد با فرآیند توسعه میادین نفتی آشنا شدند.

 

طی این بازدید دوره تخصصی مهندسی نفت و مخازن با محورهای ارائه وضعیت و اطلاعات اولیه میدان، تعیین استراتژی شروع توسعه میدان و چالش‌های توسعه میدان در فاز اول برگزار شد.

 

در حاشیه این بازدید، دانشجویان همچنین با فعالیت‌های گروه انرژی پاسارگاد در حوزه پایداری و مسئولیت اجتماعی، از جمله موضوعات ایمنی، بهداشت و محیط زیست و احداث مدرسه پاسارگاد در روستای ملیحه حاج بدر هویزه در مجاورت میدان نفتی سپهر-جفیر آشنا شدند.

 

 بازدید مدیران ارشد نفتی کشور از مرکز بزرگ WRFM در ساختمان شرکت بهره برداری نفت و گاز سپهر پاسارگاد

بازدید مدیران ارشد نفتی کشور از مرکز بزرگ WRFM در ساختمان شرکت بهره برداری نفت و گاز سپهر پاسارگاد

فناوری طراحی و اجرای سیستم جامع فرآیند مدیریت همزمان چاه، مخزن و تسهیلات سطح الارضی موسوم به WRFM Well Reservior, Facility Management که در غرفه گروه انرژی پاسارگاد در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران رونمایی شد برای مانیتورینگ و یکپارچه‌سازی آنلاین داده‌ها و فرآیندها به‌ منظور تسریع در تصمیم‌سازی درباره پروژه‌های مختلف حوزه انرژی است و زمینه دیجیتالیزه شدن رصد میدان های نفت و گاز و همچنین سایر پروژه‌های حوزه انرژی را فراهم می‌سازد با مشارکت تیم فنی شرکت بهره برداری نفت و گاز سپهر پاسارگاد، شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد، و پژوهشکده علوم و فناوری‌های انرژی، آب و محیط‌زیست دانشگاه صنعتی شریف طراحی و اجرا شده، ایده تبدیل یک پروژه پژوهشی به یک مرکز مدرن و مجهز را عملیاتی کرده است.

شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد به همراه شرکت بهره برداری نفت و گاز سپهر میزبانی جمعی از مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران، سازمان نظارت بر تولید، شرکت مناطق نفت خیز جنوب، نفت مناطق مرکزی و شرکت نفت و گاز پارس بودند.

امضای تفاهم‌نامه استفاده از فناوری های دانش‌بنیان در میدان نفتی سپهر-جفیر

امضای تفاهم‌نامه استفاده از فناوری های دانش‌بنیان در میدان نفتی سپهر-جفیر

تفاهم‌نامه استفاده از فناوری‌های دانش‌بنیان در میدان نفتی سپهر و جفیر، در دومین روز نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران بین شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد و دانشگاه صنعتی شریف به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از سوی احمد محمدی مدیرعامل شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد و سعید جمشیدی رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف در غرفه گروه انرژی پاسارگاد امضا شد.

در این مراسم دکتر احمد محمدی مدیرعامل شرکت اکتشاف، توسعه و‌ تولید پاسارگاد ویژگی‌های فنی این تفاهم‌نامه را تشریح و رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف نیز از حمایتهای گروه انرژی پاسارگاد از دانشگاه در جهت رفع شکاف بین صنعت و دانشگاه قدردانی کرد.

 

ساخت دستگاه شبیه‌ساز تزریق اسید در فرآیندهای لایه‌شکافی

ساخت دستگاه شبیه‌ساز تزریق اسید در فرآیندهای لایه‌شکافی

 با همکاری شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد، و دانشگاه امیرکبیر دستگاه شبیه‌ساز تزریق اسید در فرآیندهای لایه‌شکافی ساخته شد

دستگاه شبیه‌ساز تزریق اسید در فرآیندهای لایه‌شکافی برای نخستین بار در کشور با حمایت گروه انرژی پاسارگاد و توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر ساخته و با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رونمایی شد.

این دستگاه که در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران رونمایی شد و در معرض دید عموم قرار گرفت، از قابلیت‌های متنوعی همچون شبیه‌سازی تزریق اسید درون شکاف در زوایای مختلف شکاف، اندازه‌گیری قابلیت هدایت شکاف در فرآیند لایه‌شکافی با اسید و اندازه‌گیری میزان نشت و نفوذپذیری سیال از دیواره‌های شکاف برخوردار است.

تفاهم‌نامه ساخت این تجهیز، سال گذشته و هم‌زمان با نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران منعقد و پس از تبدیل به قرارداد، در مدت زمانی کوتاه ساخته شد تا ایران نیز از تکنولوژی ساخت این تجهیز و بهره برداری از آن بهره‌مند باشد

صفحه 1 از 2ابتدا   قبلی   [1]  2  بعدی   انتها